Nový katalog odrůd ozimé pšenice

June 6, 2023

Nová katalog ozimé pšenice 2023

 

PEČLIVĚ SESTAVENÝ SORTIMEnT ODRŮD

Našim cílem je přinášet na trh odrůdy, které mají vysoký výnosový potenciál, ale zároveň nabízí vysoce stabilní výkon napříč ročníky. Při výběru odrůd se silně orientujeme na jejich odolnost, zejména vůči suchu, klíčovým chorobám (fuzariózy, braničnatky, padlí, rzi) a poléhání.

Osvědčené osinatky 

Velmi raná až raná osinatá odrůda ozimé pšenice SOFRU patří stále mezi nejvýkonnější pšenice na trhu. K tomu přináší pěstitelům výbornou odolnost suchu, poléhání a časnou sklizeň.

Středně rané SOLINDO CS je jednou z nejuniverzálnějších odrůd. Dosahuje výborných výsledků v celé řadě půdních a klimatických podmínek. Zároveň je nadstandardně odolné vůči chorobám, snáší pozdní setí a na výbornou zvládá kukuřici jako předplodinu.

Svěží vítr bez osin

V novince SOCADE CS najdou pěstitelé výnosově velmi stabilní pšenici. Má na vynikající úrovni odolnost vůči listovým chorobám, nepoléhá a velmi efektivně dokáže kompenzovat výnosotvorné prvky.

Odrůda s vysokou jakostí

Novinka IZALCO CS je charakteristická třemi zásadními vlastnostmi. IZALCO CS Je velmi rané a proto je mimořádně vhodné do teplých a suchých oblastí. Je mimořádně zdravé, a proto je doporučované pro velmi extenzivní způsoby pěstování, dokonce i pro bioprodukci. A třetí, velmi důležitou charakteristikou jsou excelentní parametry potravinářské jakosti, vysoký obsah proteinů, vysoké a stabilní pádové číslo a vysoká objemová hmotnost.

Neváhejte a stáhněte si katalog, kde se o našich odrůdách dozvíte více!